fbpx
,

Api-Inhal – Inhalacijska mešanica za pomoč pri alergiji oziroma senenem nahodu

SKU: BLUE00102D
Zaloga:

Ni na zalogi


9.80

Ni na zalogi

Inhalacijska mešanica za pomoč pri alergiji oziroma senenem nahodu je mešanica izključno naravnih izvlečkov in učinkovin, ki se uporabljajo za terapijo z inhalacijo.

Vsebuje sol, propolis, koncentriran izvleček ameriškega slamnika, izvleček smrekovih vršičkov, izvleček velike koprive, med in cvetni prah.

Inhalacijska mešanica Api-Inhal za pomoč pri alergiji oziroma pri senenem nahodu ima spremenjeno energetsko strukturo. Informirana je s frekvencami, ki se uporabljajo pri frekvenčni terapiji za lajšanje težav pri alergiji.

Kaj je API-INHAL inhalacijska mešanica za pomoč pri alergiji oziroma senenem nahodu?

Inhalacijska mešanica za pomoč pri alergiji odpira poti dihal, jih vlaži, čisti sluznico dihalnih poti, blaži znake alergije in povečuje odpornost organizma.

Inhalacijsko mešanico za pomoč pri alergiji oziroma senenem nahodu uporabljamo najpogosteje nekaj tednov ali mesecev, v času cvetenja, ko je koncentracija cvetnega prahu v zraku visoka. To je značilno za sezonski alergijski rinitis ali sezonski seneni nahod.

Glavni alergeni, ki pridejo v telo skozi dihala so predvsem pelodi trajnic, trav, žit, dreves, grmovnic, zelišč, alergijske reakcije pa povzročajo tudi delci rastlin ali sokovi pokošenih trav. Večina pelodnih zrn se ustavi v nosu ali na očesni veznici. Glavni znaki alergijskega rinitisa so kihanje, smrkanje, voden izcedek iz nosu, zamašen nos, izguba voha, včasih pa tudi kašelj. Pelod poleg alergijskega vnetja nosu, povzroča tudi vnetje očesne veznice.

Snovi, ki dražijo nosno sluznico, se v nosu prekrijejo s sluzjo. Le te poskušamo odstraniti z močnim kihanjem. Celoletni alergijski rinitis oziroma celoletni alergijski nahod pa se pojavlja neodvisno od letnega časa. Pri nekaterih lahko traja celo leto; zlasti pri tistih, kjer je vzrok alergije delovno okolje (moka, živalska dlaka, šamponi, dišave,…). Glavni alergeni so pršice hišnega prahu, plesni in alergeni domačih živali. V tem primeru so kihanje, smrkanje in znaki prehlada dolgotrajnejši. Če jih ne prepoznamo in zdravimo pravočasno, lahko alergijski nahod preide v  alergijsko astmo.

Poleg vseh ukrepov, ki jih je pri alergijskem rinitisu potrebno upoštevat, pa si pomagamo tudi z inhaliranjem z inhalacijsko mešanico za pomoč pri alergiji. Terapijo z inhalacijo in inhalacijsko mešanico za pomoč pri alergiji oziroma senenem nahodu priporočamo pri zdravljenju in lajšanju posledic in znakov alergij.

Priporočamo jo vsem alergikom, saj s tovrstno nego hitreje očistimo dihalne poti, navlažimo sluznico, spodbudimo njeno čiščenje in s tem lažje dihanje in boljšo kvaliteto življenja.

Ne uporabljajte inhalacijske mešanice za pomoč pri alergiji oziroma senenem nahodu: 

 • če ste preobčutljivi ali alergični na rastline iz družine nebinovk (Asteracea), kot so npr. tudi arnika, marjetica, rman in kamor sodi tudi ameriški slamnik,če ste preobčutljivi na katerokoli drugo, v sestavi, omenjeno rastlino
 • če imate avtoimunsko bolezen ali progresivno sistemsko obolenje (HIV, multipla skleroza, kolagenoza, levkemija, tuberkuloza)
 • če ste izrazito preobčutljivi na med in izdelke iz medu

Izgled in vsebina pakiranja:
Inhalacijska mešanica je tekočina, pakirana v stekleno, temno stekleničko. Vsebina pakiranja je škatla, ki vsebuje temno stekleničko s 6 ml vsebine inhalacijske mešanice, stekleno posodico s 35 ml raztopino soli, sterilno dozirno brizgalko (2 ml), žličko in priložena navodila za uporabo.

Priporočamo vam uporabo inhalatorja Medikoel Me100 ali Medikoel Me120.

Šifra: BLUE00102D Kategoriji: ,

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

Call Now Button