fbpx
,

Api-Inhal – Inhalacijska pomirjevalna mešanica

SKU: BLUE00537D
Zaloga:

Ni na zalogi


9.80

Ni na zalogi

Inhalacijska pomirjevalna mešanica

Inhalacijsko pomirjevalno mešanico uporabljamo pri najrazličnejših stanjih živčne napetosti, nemira, razdražljivosti, ter olajšanju težav pri nespečnosti. Inhalacijsko pomirjevalno mešanico uporabljamo tudi, kadar smo v stresnem stanju.
Stres je čustveni, duševni, telesni in vedenjski odgovor posameznika na morebitno škodljiv stresni dejavnik. Stres je reakcija celega telesa in lahko povzroča spremembe na vseh organih in celicah. Pri vsakem stresnem odzivu se izloči veliko stresnih hormonov. Stres je lahko kratkotrajen, lahko pa traja dlje časa. V tem primeru je stresno stanje negativno, kar pa vodi v najrazličnejše presnovne bolezni in spremembe (sladkorna bolezen, zvišana raven maščob, debelost)  in zmanjšano sposobnost imunskega odziva.

Glavni psihični znaki, kjer vam inhalacijska pomirjevalna mešanica lahko pomaga so: napetost, razdražljivost, težave s spominom in koncentracijo, pomanjkanje volje, težave s spanjem, občutek nemoči, tesnoba, depresivna stanja,  težave v komunikaciji in odnosih. Priporočamo jo vsem z najrazličnejšimi stanji nevroze, napetosti in nemira, vsem v stresnih stanjih in vsem, ki imajo težave s spanjem.

Inhalacijska pomirjevalna mešanica

Ne uporabljajte inhalacijske mešanice

• če ste preobčutljivi ali alergični na katerokoli, v sestavi, omenjeno sestavino ali rastlino
• če jemljete zdravila, kot je diazepamali amitriptilin (lahko poveča učinke uspaval ali zdravil, ki uravnavajo razpoloženje)
• med dojenjem in nosečnostjo;

Ne uporabljajte inhalacijske mešanice

• če ste preobčutljivi ali alergični na katerokoli, v sestavi, omenjeno sestavino ali rastlino
• če jemljete zdravila, kot je diazepamali amitriptilin (lahko poveča učinke uspaval ali zdravil, ki uravnavajo razpoloženje)
• med dojenjem in nosečnostjo;

Sestava izgled in vsebina pakiranja

med, sol, izvleček baldrijana (Valeriana officinalis L.,radix), izvleček melise (Melissa officinalis
L.,folium), izvleček sivke (Lavandula spica L.,flos), izvleček velike koprive (Urtica dioica L.,folium);

Inhalacijska mešanica je tekočina, pakirana v stekleno, temno stekleničko. Vsebina pakiranja je
škatla, ki vsebuje temno stekleničko s 6 ml vsebine inhalacijske mešanice, stekleno posodico s 35 ml
raztopino soli, sterilno dozirno brizgalko (2 ml), žličko in priložena navodila za uporabo.

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

Call Now Button