fbpx
,

Medikoel – Energodisk solarni kamen Se3000

SKU: BLUE00078D
Zaloga:

Ni na zalogi


59.90

Ni na zalogi

Za vse, ki nenehno čutijo mraz v udih in trebuhu, so neprestano prehlajeni, imajo bolečine v udih in sklepih, prebavne težave, trpijo za nespečnostjo, kronično utrujenostjo, artritisom, revmatizmom, išiasom ter prebavnimi in ženskimi težavami

Tradicionalno orientalsko zdravilstvo uporablja vroče kamne za ogrevanje, pospeševanje in vzpodbujanje toka energije v telesu. Tehnika iz starih časov je v tem, da se ploščata kepa kaolin ilovice segreje, zavije v krpo in polo`i na mrzli trebuh ali boleče mesto telesa.

To tradicionalno metodo zdravljenja smo naposled združili z moderno tehnologijo, ki je uporabljena v ENERGODISK-u SE-3000 – Solarnem kamnu.
ENERGODISK SE-3000 – Solarni kamen je dobil ime po soncu kot sevalnem telesu in kaolin kamnu (Bolus Alba), ki služi kot skladišče toplote.

Kaolin ilovica je zelo čista glina in se obi~ajno uporablja za izdelavo porcelana. V procesu izdelave ga predelamo v kameno volno, zgostimo v trdi kamen in nato vdelamo v solarni kamen, kjer služi kot zbiralnik toplote. Ko se solarni kamen napolni do 390°C, kaolin odda svojo nakopi~eno, zdravo in blagodejno sevalno toploto (daljno infrardečo – FIR). Oblika diska izboljšuje porazdelitev toplote v solarnem kamnu in tudi prilagajanje linijam telesa. Kompaktni dizajn omogoča vsakomur, da uporablja solarni kamen povsod in vselej, ko je to potrebno.

Vsi sestavni deli solarnega kamna so preizku{eni in so maksimalno obstojni proti vročini.Temperaturni senzor krmili polnjenje v solarnem kamnu.
Solarni kamen izpolnjuje mednarodne varnostne standarde Evrope, ZDA in Azije. Tako se lahko ob uporabi brez skrbi počutite varne. Motečih elektromagnetnih valov ni, ker solarni kamen pred uporabo izklju~imo iz omrežja. Prav tako ni možnosti nesreč z vročo vodo, ki se lahko zgodijo pri uporabi klasičnega termoforja.

Lastnosti izdelka:
Omrežna napetost: 230V ±10V 50/60HZ 300W.
čas polnjenja: 5 do 10 minut. Oddaja toploto 2 do 3 ure.
Teža: ENERGODISK SE-3000 1,2 kg, skupaj z embalažo 1,9 kg.
Temperatura: 60 do 80°C na površju ohišja.
Velikost: 20 cm premera.
Glavni sestavni deli: kaolin kitajska glina, keramika, kamnita vlakna, plastika.
Certifikacija: CE.

Primerno za:
Za vse, ki nenehno čutijo mraz v udih in trebuhu, so neprestano prehlajeni, imajo bolečine v udih in sklepih, prebavne težave, trpijo za nespečnostjo, kronično utrujenostjo, artritisom, revmatizmom, išiasom ter prebavnimi in ženskimi težavami

 

Šifra: BLUE00078D Kategoriji: ,

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

Call Now Button