fbpx
, ,

Medikoel Sinkopa – Elektronski stimulator (TENS) z ogrevalno funkcijo Se35b

SKU: BLUE00527D
Zaloga:

Na zalogi


275.00 285.00

Na zalogi


 Potrebujete pomoč? Pokličite nas na: 080 61 16

Elektronski TENS stimulator SE-35B ima dva izhoda, ki ju imenujemo kanala. Vsak kanal ima dvožično povezavo z dvema blazinicama, ki sta priključeni na koncu vsake žice. Osrednja enota preko omenjenih žic ter blazinic z elektrodami pošilja v človeško telo – natančneje, v živčne končiče in posredno v mišice – nežen električni signal. Z namestitvijo blazinic z elektrodami na območje določenega dela telesa, se stimulira živčne končiče in posredno mišice. Le te se (odvisno od programa) s krčenjem in raztezanjem odzivajo na signale, ki jih proizvaja osrednja enota TENS aparata. Intenzivnost ter frekvenco ponavljanja signalov je moč poljubno nastavljati.

TENS terapija je zelo učinkovita pri vseh oblikah revmatoidnega artritisa, vnetjih in športnih poškodb. Lajša bolečino, zmanjšuje vnetja in sprošča prizadeta območja. TENS SE35 B uporablja novo tehnologijo, ki ustvarja usmerjeno toplotno energijo z nadzorovano valovno dolžino. Elektrodne blazinice preko silikonskega gela prevajajo tkivu neposredno toplotno energijo, kjer se le ta sprosti in deluje globinsko. Izjemno učinkoviti rezultati se kažejo pri lajšanju revmatoidnih bolečin, bolečin v križu in vnetem tkivu.

Lastnosti elektronskega TENS stimulatorja SE-35B

Dva kanala za štiri blazinice (elektrode)
Tehnologija dveh ločenih kanalov omogoča istočasno uporabo različnih funkcij na vsakem paru blazinic. Zaradi omenjene lastnosti lahko aparat uporabljata hkrati tudi dve osebi.
Širok spekter frekvenc ( 1 – 1100 Hz )
Nizko-frekvenčna stimulacija (1 – 100 Hz): Lajša simptome kronične bolečine, otrdelosti ter otrplosti.
Srednje-frekvenčna stimulacija (1 – 1100 Hz): Učinkuje pri akutni bolečini ter nemudoma zaustavi prenos bolečine.
Samodejni način delovanja ( Auto mode )
Za vsak predel telesa – hrbet, sklepi, ramena, roke, noge, podplati ter za preoblikovanje posameznih delov telesa – je predviden svoj program širine impulzov, polaritete in frekvence.
Načini aplikacije (potiskanje, trepljanje, gnetenje) se spreminjajo v vsakem programu. Skupno je tako možnih 81 različnih stimulacij.
Funkcija »Ogrevanje« – 45, 50, 55 ºC Je zelo učinkovita pri vseh oblikah revmatoidnega artritisa, vnetjih ter poškodbah pri športu. Lajša bolečino, zmanjšuje vnetje ter sprošča prizadete predele. Uporabljena je najnovejša tehnologija generiranja usmerjene toplotne energije s kontrolirano širino valovne dolžine. Kontaktna blazinica preko silikonsko prevodnega gela emitira usmerjeno toplotno energijo direktno v tkivo, kjer se energija sprosti in učinkujeglobinsko. Edinstveni rezultati se dosežejo pri revmatoidnih obolenjih, obolenjih hrbtnega dela in prehladih tkiva. Funkcijo ogrevanja lahko uporabljamo samostojno ali skupaj s stimulacijsko funkcijo (ogrevanje in TENS). Bodite pozorni v začetni fazi uporabljajte samo prvo stopnjo ogrevanja, to je 45 ºC. Višje stopnje ogrevanja uporabljajte krajši čas 50 ºC 10 minut in 55 ºC 10 minut.

Šifra: BLUE00527D Kategorije: , ,

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

Call Now Button