fbpx
, ,

Terapevtski ovratnik Dr. HO

SKU: BLUE03721D
Zaloga:

Ni na zalogi


Ublažite napetost v vratu, ramenih, sprostite mišice! Terapevtski ovratnik Dr. HO pomaga pri sproščanju vratnih mišic, zmanjševanju pritiska na boleče vretence v vratu, popravlja držo in na tak način izboljšuje tudi pretok krvi v vratu!

Zaživite življenje brez bolečin!

44.90

Ni na zalogi

terapevtski ovratnik dr. ho

Terapevtski ovratnik – Nepravilna drža, dolgotrajno sedenje, slab položaj med spanjem, poškodbe, stres … Vse to so dejavniki, ki nam povzročajo napetost in bolečine v vratu in ramenih! Povprečna teža naše glave je od 4.5 do 5.5 kilograma, kar pomeni, da so naše vratne mišice kar precej obremenjene, saj prav z njihovo pomočjo držimo pokončno glavo.

Velikokrat imamo lahko občutek, da se nam je v vratu nekaj dobesedno zataknilo in takrat nam pomaga raztezanje vratnih mišic in ramen. To raztezanje izboljšuje mobilnost vratu in omogoča pravilnejšo, bolj vzravnano držo.

Naše vratne mišice so zelo pomembne in če so slabo mobilne ali pa če vretenca pritiskajo na žive in žile, se poslabša prekrvavitev glave, vrata in tok. Slabša prekrvavitev vratu lahko povzroča glavobole, slabost, bolečine, odrevenelost in hladen občutek rok.

Terapevtski ovratnik

Dr.Ho deluje s pomočjo zraka. Zagotavlja stalen pritisk in raztezanje ključnih točk vašega vrata in ramen. Terapevtski ovratnik Dr. Ho lahko nosite kjerkoli in kadarkoli. Raztezanje vrata, ki vam ga zagotavlja terapevtski ovratnik Dr. Ho je podobna metodam, ki jih uporabljajo kiropraktiki, maserji, zdravniki, fizioterapevti, strokovnjaki za akupunkturo, kot tudi športni maserji in fizioterapevti.

Od zdaj naprej si lahko tovrstno raztezanje vratnih mišic privoščite kar v udobju vašega doma in to brez da bi morali odšteti na stotine evrov!

Terapevtski ovratnik Dr. HO vam bo pomagal pri:

 • napetosti in togosti vratu in ramen
 • bolečinah v ramenih
 • bolečinah v vratu
 • ukleščenih vratnih vretencih
 • odrevenelosti, slabosti, občutku mrzlih rok
 • ukleščenih živcih, ki povzročajo boleči e
 • slabi drži
 • sindromu karpalenga kanala
 • poškodbah
 • vnetjih vezivnega tkiva

Rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

TEHNIČNE ZNAČILNOSTI

Pritisk zraka v ovratniku prilagajamo tako, da nam nudi čim večji občutek ugodja.

Naprava je popolnoma varna in enostavna za uporabo:

 1. balon zračne pumpe
 2. ventil za počasno spuščanje zraka
 3. glavni ventil za zrak
 4. ventil za zgornji prstan
 5. T-spojnica
 6. pritrdilni trak

Terapevtski ovratnik Dr. HO lahko pomaga pri lajšanju bolečin in napetosti v mišicah.

Ovratnik postavite okoli vratu, tako da je balon pumpice na vaši levi strani. Ovratnico pritrdite s pritrdilnim trakom. Potem se prepričajte, da je ventil za spuščanje zraka (nameščen je takoj nad balonom pumpe) dobro zaprt. (Če ni, zavijete v smeri urinega kazalca). Ovratnik napolnite z zrakom na želeno trdnost in potem potisnite zaklop v zračno cev, tako, da ne bo zrak začel uhajati.

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

Morda vam bo prav tako všeč…

Call Now Button