fbpx
, , , , , ,

Vital-Aid 30 kapsul + obesek

SKU: BLUE943568D
 • Farmacevtska čistost
 • 4x večja učinkovitost
 • Takojšnja uporaba brez raztapljanja
 • Možnost odprtja kapsule
 • Ne povzroča zaprtosti
 • Primerno za vegane

19.90

Počisti

 Potrebujete pomoč? Pokličite nas na: 080 61 16

Zakaj aktivno oglje in vitamin C?

Super aktivno oglje – Vital-Aid aktivno oglje ni povprečne kvalitete, temveč najvišje farmacevtske kakovosti s standardom Evropske Farmakopeje. Ponaša se s 4x večjo vezavno površino, kot ostala oglja, kar pomeni, da veže nase 4x več več snovi in substanc, ki bi lahko ogrozila vaše telo. Prav tako je za učinkovito delovanje potreben manjši odmerek kot pri ostalih ogljih. Aktivno oglje deluje samo kot adsorbent in se 100% izloči iz telesa in z njim vsa adsorbirana navlaka.

Integriran vitamin C – Vital-Aid vsebuje integriran vitamin C, kar se doseže s postopnim mešanjem glavnih sestavin. Ob koncu postopka je 10% vitamina C vezanega na aktivno oglje in prodre v notranjost karbonske strukture, kjer nevtralizira adsorbirane produkte. Okrog 80% vitamina C se absorbira v telo in pomaga jetrom pri učinkovitejšem odstranjevanju snovi iz telesa. Preostalih 10% vitamina C se giblje okrog aktivnega oglja in mu pomaga pri čiščenju navlake.

Potovanje brez skrbi – Oglje se že tradicionalno uporablja pri nevšečnostih v tujih deželah.

Milijone bakterij v našem črevesju izloča milijon različnih snovi. Problem nastane, ko zaužijemo v tujini nam tuje in nevarne bakterije, ki nam lahko povzročijo veliko nevšečnosti. Ena izmed teh je lahko bolečina, ki izhaja iz prekomerne produkcije plinov v črevesju. Aktivno oglje pripomore pri zmanjševanju prekomernega nastajanja plinov. Vso to porušeno stanje v črevesju lahko vodi do povečane tvorbe prostih radikalov in s tem povečanega oksidativnega stresa. Vitamin C zavaruje celice (DNK, proteine, lipide) pred oksidativnim stresom.

Telesu tuje snovi – Aktivno oglje in vitamin C delujeta sinergistično pri zaščiti celic.

Oksidativni stres nastaja vsakič, ko prihaja do povečane količine reaktivnih kisikovih zvrsti (ROS). To so reaktivne snovi, radikali ali molekule s kisikom, ki reagirajo s celico in pri tem povzročijo potencialno nevarno škodo. Torej to je stanje, ki nastane zaradi povečane tvorbe radikalov in zmanjšane učinkovitosti antioksidativnih sistemov. Vitamin C zavaruje celice (DNK, proteine, lipide) pred oksidativnim stresom ter pomaga pri regeneraciji ključnih antioksidantov (vitamin E).

Prepita noč – Manj stranskih učinkov ter več energije in zagona po prepiti noči.

Ker je alkohol strup, povzroči veliko poškodb na možganskih celicah, črevesnih resicah in jetrih. Dodatno se začnejo ustvarjati še stranski produkti alkohola – aldehidi, ki povečajo oksidativni stres našim celicam. Vitamin C zavaruje celice (DNK, proteine, lipide) pred oksidativnim stresom ter pomaga pri regeneraciji ključnih antioksidantov (vitamin E). Aktivno oglje pripomore pri zmanjševanju prekomernega nastajanja plinov. Tako boste naslednji dan uživali z manj stranskimi učinki in več energije.

Težek trebuh in napihnjenost – Hrana, ki je naše telo ne zna prebaviti, povzroča veliko težav.

Slabo kvalitetna hrana dandanes lahko vsebuje veliko snovi, ki predstavljajo samo dodatno breme za naše telo. Ta dodatna bremena lahko povzročijo v črevesju disbiozo in stranske produkte, ki lahko povzročijo veliko nevšečnosti. Aktivno oglje pripomore pri zmanjševanju prekomernega nastajanja plinov. Vitamin C zavaruje celice (DNK, proteine, lipide) pred oksidativnim stresom. Torej, ko vam pade koncentracija in se boste počutili utrujene po obroku, vam lahko pomagata prav oglje in vitamin C.

NAVODILO ZA UPORABO
Dve kapsuli ob prvih znakih notranjega neravnovesja in napihovanja.

SESTAVINE
Vitamin C, aktivno oglje, rastlinski magnezijev stearat, rastlinska celuloza (kapsula).

HRANILNA VREDNOST NA ODMEREK (2 kapsuli)
Vitamin C – 1100mg
Super aktivno oglje – 200mg (primerljivo z 800mg klasičnega aktivnega oglja)

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Barva obeska

Črna, Srebrna, Zlata

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

Call Now Button