fbpx

S tem izdelkom se boste NALIČILE KOT PROFESIONALKE!

Se vam je že zgodilo, da ste se zjutraj naličili, nato pa ste ujeli svojo podobo v ogledalu in ugotovili, da ste ličila nanesli površno ali ste morda celo kaj spregledali? Vaša težava je najverjetneje (ne)primerna svetloba.

Preden zamahnete z roko, si nastavite ogledalo in pomislite, ali ste zadovoljni s svetlobo v vaši kopalnici oziroma prostoru, kjer se ličite? Se morda ličite za mizo in iščete vir svetlobe? Predstavljamo vam rešitev, brez katere si ne boste več znali predstavljati življenja.

Res je naravna svetloba najboljša za osvetlitev obraza pri nanašanju ličil, a tudi ta mora biti razpršena, obraz pa mora enakomerno osvetliti. To najlažje dosežemo z ročnim ogledalom, medtem ko smo ob oknu z obrazom obrnjeni neposredno k svetlobi.

Takšen način ličenja seveda ni praktičen, zato se večinoma ličimo v kopalnici oziroma ob umetnem viru svetlobe, ki pa ni nujno vedno optimalen. Morda ni pod pravim kotom, morda ni pravega odtenka: hladna flourescentna svetloba je preostra in presvetla, v tipični rumenkasti svetlobi v številnih kopalnicah je naša koža videti utrujena in bolehna, rožnata svetloba nas lahko zavede z zdravim videzom, pomanjkljivosti pa nato razkrije naravna svetloba. Topla bela svetloba je tista, ki je za večino ljudi najprimernejša in ki najlepše in naravni svetlobi najbolj podobno osvetli obraz.

Idealna osvetlitev in popolno ličenje vedno in povsod

Ne kvarite si oči v slabi svetlobi in dneva s slabim ličenjem, poskrbite za optimalno svetlobo in popoln videz še danes! Vaše novo namizno ogledalo z LED osvetlitvijo Wellness Beauté lahko naročite na spodnji povezavi.

  • Izdelano iz BS in stekla
  • Moderna in funkcionalna oblika
  • Vrtljivost 180º
  • 16 LED belih luči (nastavljiva moč)
  • Stikalo on/off na zadnji strani
  • Gumb na dotik na sprednji strani (vklop, izklop, +/-intenzivnost)
  • Deluje na baterije (4 x AA, niso vključene)
  • Mere pribl.: 17 x 27 x 12 cm

Namizno LED ogledalo za ličenje lahko naročite na povezavi https://www.drogerija.si/artikel/namizno-ogledalo-z-led-lucjo/ ali pa s klicem na telefonsko številko 080 61 16. Cena LED ogledala je samo 19.90€!

 

Call Now Button