fbpx

Kako delujejo naravni obliži za hujšanje?

Poskusili ste že marsikaj, kljub temu trebušček kar noče izginiti, vi pa ste že skoraj obupali. Ne obupajte, temveč se nasmehnite, saj ste pravkar našli odgovor za vaše tegobe. Odkrijte inovativno formulo in pozabite na odvečne kilograme.

Verjetno ste tudi vi preizkusili že številne diete, prebirali nasvete za hujšanje, se ukvarjali s športi in uživali različne izdelke, ki pomagajo pri izgubi odvečne teže, pri tem pa je trebušček trdovratno ostajal. Morda ste že skoraj obupali, a naj vas potolažimo, rešitev obstaja!

Tudi v Sloveniji so zdaj na voljo inovativni obliži za hujšanje Wellness Beauté, ki vam bodo maščobne obloge na trebuhu kar stopili! So popolnoma naravni, saj vsebujejo rastlinske izvlečke, in resnično delujejo.

Obliži za hujšanje Wellness Beauté so varni in udobni, njihova uporaba je preprosta in nimajo stranskih učinkov. So odličen pripomoček, če želite imeti raven in čvrst trebuh, zaradi svoje učinkovitosti in inovativne formule na osnovi zelišč in naravnih sestavin pa so prava prodajna uspešnica. Obliže lahko naročite na povezavi https://www.drogerija.si/artikel/oblizi-za-hujsanje-5-kosov/  ali pa s klicem na številko 080 61 16. Akcijska cena kompleta 5 obližev je samo 9.90€!

Aktivne naravne sestavine

Obliži so namenjeni zmanjševanju lokalizirane maščobe na predelu trebuha in vsebujejo:

  • izvleček japonske sofore,
  • kapsaicin,
  • kofein,
  • izvleček akacije vrste Acacia Catechu,
  • izvleček rastline Salicornia Herbacea.

Japonska sofora ali Huai Hua Mi je v tradicionalni kitajski medicini pogosto uporabljana rastlina, njene sestavine pa pomagajo pri zmanjševanju maščob in zamaščenosti jeter, v kombinaciji z antioksidantom za dolgoživost glutationom (glutation je telesu lastna beljakovina in najmočnejši ter najpomembnejši antioksidant) še pospešujejo izgubo maščob. Sestavine japonske sofore poleg tega zmanjšujejo tudi maščobo v krvi.

Kofein pospešuje presnovo, spodbuja in povečuje budnost ter povečuje energijo.

Kapsaicin je izvleček iz feferonov, zaradi katerega so pekoči, njegova odlična lastnost pa je, da pospešuje metabolizem, zmanjšuje maščobno tkivo in kalorični vnos med obrokom.

Acacia Catechu pripomore k zniževanju holesterola in izboljšanju prebave. Poleg tega pomaga pri zmanjšanju pojavljanja kožnih izpuščajev ali vnetij na različnih delih telesa. Je zelo učinkovita pri izgubi telesne teže, saj je bogata z adrenergičnimi amini, spojinami, ki stimulirajo betareceptorje, ki pomagajo pri razgradnji lipidov v telesu. Poleg tega spodbuja metabolizem in uravnava apetit.

Zelnati osončnik (Salicornia Herbacea, v Sloveniji poznamo Navadni osončnik ali Salicornia Europea) pa je bogat vir vlaknin in vsebuje veliko natrijevega klorida, torej soli, ki pa na telo vplivajo blagodejno, saj zmanjšujejo telesno težo in zamaščenost jeter. Raziskave celo kažejo, da gre v tem primeru morda celo za potencialno naravno sredstvo proti debelosti.

Obliže lahko naročite na povezavi https://www.drogerija.si/artikel/oblizi-za-hujsanje-5-kosov/  ali pa s klicem na številko 080 61 16. Akcijska cena kompleta 5 obližev je samo 9.90€!

Preprosto do rezultatov

Uporaba obližev za hujšanje Wellness Beauté je resnično enostavna, ne zahteva veliko časa, predvsem pa jih ni treba uporabljati vsak dan. Še več, vsakodnevna uporaba celo ni priporočljiva, namenjeni pa so tako ženskam kot moškim.

Komplet obližev za hujšanje Wellness Beauté vsebuje 5 unisex samolepilnih obližev, ki vam bodo povrnili upanje in pomagali na poti do vaše idealne postave. Stopite na pot do popolne postave in počutja, naročite obliže za hujšanje Wellness Beauté.

Obliže lahko naročite na povezavi https://www.drogerija.si/artikel/oblizi-za-hujsanje-5-kosov/  ali pa s klicem na številko 080 61 16. Akcijska cena kompleta 5 obližev je samo 9.90€!

 

Call Now Button