fbpx

Prenosna klimatska naprava za 30 evrov!? Preverite!

(Slovenija, 26. julij 2019) Izjemno visoke poletne temperature lahko kjerkoli premagate z eno majhno napravo, za katero boste odšteli le nekaj 10 evrov.

Letošnje poletje bo vsekakor med petimi najtoplejšimi v zadnjih šestdesetih letih, ocenjujejo na Agenciji RS za okolje (Arso), zato je vprašanje, kako se spopasti z visokimi temperaturami več kot na mestu. Tudi podatki Evropskega centra za srednjeročne vremenske napovedi (ECMWF) kažejo, da nam bo prihodnjih 10 dni še precej vroče, podobno bo tudi ob celotnem Jadranskem morju.

Visoke temperature je nedvomno lažje preživeti v ohlajenih prostorih, hlajenje pa postaja vse bolj neizbežno.

Klimatske naprave so v podjetjih praktično že neizogibne, pa tudi v gospodinjstvih njihovo število raste. Po podatkih zadnje raziskave o energijski učinkovitosti Slovenije (REUS 2017) ima klimatsko napravo doma le tretjina Slovencev (32 %).

Verjetno bi bila številka višja, če bi bile klimatske naprave cenovno dostopnejše, poleg tega pa jih je treba še inštalirati in ustrezno vzdrževati, kar tudi ni poceni.

Pogosto so tudi glasne, tako kot druga, cenejša rešitev – ventilatorji. A kaj, ko ti le mešajo že tako vroč zrak.

Kako torej ohladiti prostore in se rešiti zadušljive vročine?

LEDena kocka, ki se ne stopi in hladi ves prostor

Ogromno ljudi je že odkrilo občutno cenejšo inovativno alternativo, s katero ne le ohladimo prostorov in sebe, temveč tudi prečistimo zrak.

Gre za popolno rešitev, da lažje preživimo najbolj vroče dneve in noči, z imenom LED Freezy cube.

Kako deluje LED Freezy cube?

Prenosna hladilna naprava z izhlapevanjem LED Freezy cube Home Climate je resnično enostavna za uporabo. Preprosto jo priključimo na elektriko ALI na katerikoli USB vhod, porabi pa tako malo energije, da jo lahko priključimo kar na mobilni telefon ali prenosni računalnik!

Nato le še po navodilih napolnimo vgrajeni rezervoar s hladno vodo (500 ml) in s pritiskom na gumb nemudoma pričaramo prijeten hladen zrak v prostoru.

Tipke za upravljanje so enostavne in razumljive, hladen svež piš pa deluje naravno in čisto – saj to tudi je!

LED Freezy Cube Home Climate lahko naročite v spletni trgovini Najnakupi.si ali pa s klicem na številko 080 61 16! Cena klimatske naprave je samo 29,90€!

Zakaj je naprava tako posebna?

Prednosti prenosne hladilne naprave z izhlapevanjem LED Freezy cube Home Climate so torej prenosljivost, cena, ugoden vpliv na naše zdravje in preprostost uporabe.

LED Freezy cube Home Climate navdušuje ljudi, še posebej tiste, ki zaradi visokih temperatur ne morejo spati.

Napravo si preprosto namestijo poleg postelje, nato pa sproščeno zaspijo ob prijetnem pišu hladnega, čistega zraka, v sen pa jih zaziblje tudi nežna svetloba kar 7 različnih barv. Ker je tiha, ne zmoti niti najbolj rahlega spanca, osvetljen gumb pa omogoča, da lahko napravo tudi hitro izključimo.

Uporabniki LED Freezy cube Home Climate naprave nam sporočajo, da so navdušeni, saj se zjutraj zbujajo spočiti in polni energije, njihovi domovi pa so prijetno ohlajeni.

Svež zrak, prečiščen prahu in drugih škodljivih delcev

Do zdaj smo le namignili na še eno lastnost LED Freezy cube Home Climate naprave, ki pa je pravzaprav zelo pomembna. Naprava namreč ne le ohlaja zraka, temveč ga tudi filtrira in tako prečisti, s tem pa izboljšujemo splošno zdravje, krepimo imunski sistem in skrajšujemo čas okrevanja po bolezni.

Aromaterapija in prijetno počutje, kadarkoli želimo

Prenosno hladilno napravo z izhlapevanjem LED Freezy cube Home Climate odlikuje več funkcij: hladi, čisti, vlaži in aromatizira zrak.

Odstranljiv rezervoar za vodo, v katerega lahko nalijemo 500 ml vode, omogoča do 8 ur delovanja in preprečuje kapljanje, vanj pa lahko dodamo tudi nekaj kapljic eteričnega olja in si pričaramo oazo sprostitve kadarkoli želimo.

LED Freezy Cube Home Climate je tudi okolju prijazna naprava, saj ne vsebuje freona in porablja zelo malo energije.

Naprava je opremljena z nedrsečimi nogami, ker pa meri manj kot 20 cm v dolžino, višino in širino, jo lahko namestimo na praktično katerokoli odlagalno površino.

Zakaj bi trpeli neznosno vročino, če ni treba?

Za prijetno počutje in ravno pravšnje temperature lahko poskrbimo z malo stroški in skoraj nič truda, dovolimo si uživati še danes.

LED Freezy Cube Home Climate lahko naročite v spletni trgovini Najnakupi.si ali pa s klicem na številko 080 61 16! Cena klimatske naprave je samo 29,90€!

Call Now Button