fbpx

Kako se znebiti celulita z masažo?

Čudežnih rešitev, ki si jih sicer pogosto želimo, žal ni, a kljub temu obstaja način, s katerim učinkovito in čisto zares odpravimo celulit ali ga vsaj zmanjšamo do te mere, da nas ne moti. Od nas niti ne zahteva veliko, hkrati pa ob tej metodi tudi uživamo, saj nam lahko pomaga kar naš partner in tako združimo prijetno s koristnim.

O celulitu, tej tegobi sodobnega življenja, s katero se, po ocenah strokovnjakov, sooča kar okoli 90 % žensk in 10 % moških (nekateri celo menijo, da se številke vrtijo okoli kar 93 % žensk), ste zagotovo že veliko slišali in veste, da ta tegoba ni toliko povezana s telesno maščobo, temveč nanjo vplivajo tako naš genetski ustroj in struktura kože, kot način življenja.

Na trgu so številni izdelki, od prehranskih rešitev do krem proti celulitu in različnih pripomočkov, ki bolj ali manj pomagajo zmanjševati opaznost in videz pomarančne kože, obstaja pa metoda, ki že tisočletja dokazano deluje pri odstranjevanju toksinov iz telesa in izboljševanju našega počutja in zdravja – masaža.

Ročna masaža ali masažni aparat?

A ta presneti celulit se pojavi tudi na mestih, ki jih sami težje učinkovito ročno zmasiramo, zato potrebujemo pomoč bodisi profesionalnih maserjev bodisi partnerjev. Precej lažje in bolj učinkovito pa lahko svoje telo zmasiramo z masažnim aparatom.  Odlično se obnese električni aparat proti celulitu Wellness Beauté.

Električni masažni aparat proti celulitu Wellness Beauté lahko naročite v spletni trgovini na povezavi https://www.drogerija.si/artikel/elektricni-masazni-aparat-proti-celulitu/ ali pa s klicem na številko 080 61 16. Cena aparata je samo 24.90€! 

 

Masažni aparat 

Oblikujte postavo in izboljšajte čvrstost vaše zadnjice, trebuha, bokov, nog in rok, izberite električni masažni aparat proti celulitu Wellness Beauté.

Njegov inovativen sistem vrtečih kolesc pomaga zmanjševati ali celo odpraviti neprivlačno pomarančno kožo. Intenzivnost te ergonomske proticelulitne naprave pomaga spodbujati krvni obtok in odstraniti lipide in maščobe. Uporabljate ga lahko dokler celulita ne odpravite, prav tako pa tudi na drugih delih telesa kot masažni aparat, saj ima medsebojno zamenljive glave.

  • Izdelano iz ABS, silikona in nerjavečega jekla
  • Oblikuje postavo: večja čvrstost in elastičnosti zadnjice, trebuha, bokov, nog in rok
  • Učinek sproščanja
  • Lahek in priročen
  • Glava za masažo telesa s 5 magnetnimi žogami
  • Glava za proticelulitno masažo s 6 vrtljivimi kolesci
  • Udoben ročaj za enostavnejšo uporabo

Električni masažni aparat proti celulitu Wellness Beauté lahko naročite v spletni trgovini na povezavi https://www.drogerija.si/artikel/elektricni-masazni-aparat-proti-celulitu/ ali pa s klicem na številko 080 61 16. Cena aparata je samo 24.90€!

 

Call Now Button