fbpx

7 daril, ki jih bo vesela vsaka ženska!

»Kaj podariti nekomu, ki ima že vse?« se sprašuje pisateljica v slavni knjigi. No ja, večina med vami nima nobene prijateljice, ki si lahko privošči vse in vam zato ne preostane več nič, kar bi ji lahko kupile kot darilo.

A vseeno je lahko izbira darila trd oreh in hitro se vam lahko zatakne. Ne glede na to, ali ste se zadnji trenutek spomnili, da ima sodelavka rojstni dan, se želite zahvaliti prijateljici za uslugo ali pa bi radi razveselili mamo; velikokrat vašo lepo misel in gesto prepreči prav izbira darila.

Podobno kot na morju, ko že kupite razglednice, a nato ne veste, kaj bi napisali, ne najdete znamk ali nabiralnika in na koncu ostanejo pri vas. Zveni znano?

Vam je prijateljica že kdaj razlagala, da rada gre na masažo? Kaj, če ji zapestnica ne bo všeč? Če jo bo želela vrniti, ji morate dati zraven še račun. Sami problemi.

Ravno zato smo se odločili, da si vzamemo čas, temeljito pregledamo našo pestro ponudbo in za vas izberemo 7 daril, ki jih bo vesela prav vsaka ženska. Med njimi boste gotovo našli pravega, ne glede na starost in zanimanja vaše obdarovanke. Poglejte, katera smo izbrali.

  1. Profesionalna LED UV lučka za nohte

Gel in gelish laki so nekaj posebnega in z njimi nohti res izstopajo, a nima vsaka časa in denarja za redne obiske manikirke. S profesionalno LED UV lučko lahko enake razultate doseže tudi doma, v le nekaj minutah, z opremo, ki se uporablja tudi v profesionalnih salonih.

Profesionalno LED lučko lahko naročite na naslovu https://www.drogerija.si/artikel/profesionalna-led-uv-lucka-za-nohte/ ali pa s klicem na številko 080 61 16. 

  1. Celloderm gel 2x

Čisto vsaka ženska ima težave z aknami, mastno kožo ali pa prvimi gubicami. Gel Celloderm vsebuje naravno sestavino alantoin (ki jo uporablja polž za regeneracijo svoje hiške), izboljšuje vlažnost, skrbi za regeneracijo in odpravljanje gub na koži. V tokratni akciji kupite 1, drugo pa dobite brezplačno.

celloderm gel

Gel Celloderm lahko naročite na naslovu https://www.drogerija.si/artikel/celloderm-krema-gel-komplet/ ali pa s klicem na številko 080 61 16. 

  1. Set 24 čopičev

Praktičen set čopičev je popoln komplet za ličenje, saj lahko čopiče porabite za nanos pudra, tekoče podlage, senčil za oči, šminke, rdečila. Skratka, vse kar potrebujete za ličenje na enem mestu.

Set čopičev za ličenje lahko naročite na naslovu https://www.drogerija.si/artikel/set-24-copicev-za-licenje/ ali pa s klicem na številko 080 61 16. 

  1. Namizno ogledalo z LED lučjo

Namizno ogledalo je izredno praktično pri ličenju, friziranju ali depilaciji. Pravi blagoslov za vse, ki se ličijo v slabo osvetljenih kopalnicah in stanovanjih, saj obraz razsvetli z enakomerno, toplo svetlobo.

LED ogledalo za ličenje lahko naročite na naslovu https://www.drogerija.si/artikel/namizno-ogledalo-z-led-lucjo/ ali pa s klicem na številko 080 61 16. 

  1. Potovalna kozmetična torbica

Odlična izbira za vsako žensko, ki je veliko na poti. Torbica je zelo kompaktna a hkrati dovolj velika za vso kozmetiko, ki jo potrebujete na poti. Oblazinjena za zaščito pred udarci in se zlahka opere.

Potovalna kozmetična torbica

Potovalno kozmetično torbico lahko naročite na naslovu https://www.drogerija.si/artikel/potovalna-kozmeticna-torbica/ ali pa s klicem na številko 080 61 16. 

  1. Krema s kaviarjem Face Complex

Krema s kaviarjem je narejena iz naravnih in klinično testiranih sestavin. Kožo nahrani, jo navlaži in naredi čvrstejšo in je pravi eliksir mladosti!

Krema s kaviarjem

Kremo s kaviarjem lahko naročite na naslovu https://www.drogerija.si/artikel/krema-s-kaviarjem-face-complex/ ali pa s klicem na številko 080 61 16. 

  1. Serum za nego obraza L’amour

Serum L’amour Youth Activating, narejen po švicarski formuli zagotavlja takojšen učinek liftinga in vidno zmanjšanje izraznin. Spodbuja nastanek kolagena in elastina ter zmanjšuje proces staranja kože.

 

Serum za nego obraza L'amour

Serum lahko naročite na naslovu https://www.drogerija.si/artikel/serum-za-nego-obraza-lamour/ ali pa s klicem na številko 080 61 16. 

Katerega boste izbrali? Če niste našli svojega favorita, preverite še ostalo ponudbo tule: https://www.drogerija.si/kategorije/darila/

Call Now Button