fbpx

Serum mladosti

Serum s kačjim strupom proti gubam, za čvrsto in mladostno kožo

Če se želite znebiti nadležnih gubic, pa nobena krema, ki ste jo do sedaj poskusili, ni pomagala? Predlagamo rešitev, ki nam jo ponuja narava. Kačji strup! Čeprav nam misel na kačji strup požene strah po vsem telesu, moramo spoštovati njegove edinstvene lastnosti in sestavine. Kačji strup se uporablja za zdravljenje široke palete bolezni in drugih tegob.

Pred kratkim so znanstveniki razvili edinstveno formulo v obliki seruma, ki je bila najprej skrbno varovana skrivnost znanih zvezd. Sedaj je dostopna tudi vam! Kreme in serumi s kačjim strupom doživljajo svetovni uspeh in so najbolje prodajan izdelek za nego kože v preteklih mesecih.

Serum vsebuje izvleček sintetične različice kačjega strupa in je izjemno učinkovit proti gubam. Uporabljate ga lahko na obrazu, rokah in celotnem telesu. Zagotavlja poseben učinek, podoben botoxu. Namenjen je predvsem starejši koži, lahko pa ga uporabljamo pri vseh starostih, saj mlajši koži zagotavlja vlažilni in zaščitni učinek. Serum ne vsebuje parabenov in konzervansov in je izdelan v EU.

Izvleček kačjega strupa v serumu omami kožo, podobno kot se zgodi ob kačjem ugrizu. Njegove aminokisline blokirajo živčne signale, ki mišicam sporočajo naj se krčijo, kar pomaga preprečevati tvorbo gubic.

Serum proti gubam s kačjim strupom Face Complex:

  • zmanjšuje gube, tudi tiste najgloblje,
  • izboljšuje teksturo kože,
  • je primeren za vse tipe kože.
Call Now Button