fbpx

Ekipo spletne trgovine najnakupi.si sestavljamo strokovnjaki z različnih področij, ki smo na podlagi večletnih izkušenj in stika s potrošniki prek različnih medijev raziskali potrebe in želje zahtevnega kupca. V naši spletni trgovini najnakupi.si vam ponujamo kakovostne izdelke za vsakodnevno rabo, ki jih v klasičnih trgovinah morda ne najdete ali pa si preprosto želite bolj udobnega spletnega nakupovanja.

POSLANSTVO
V naših dolgoletnih izkušnjah smo spoznali želje mnogih Slovencev, zato smo ustanovili spletno trgovino, kjer vam nudimo inovativne, preizkušene in kakovostne izdelke po ugodnih cenah. Nakupujete lahko v udobju svojega doma, vaš nakup je povsem varen, postopek naročila pa dovolj preprost tudi za tiste, ki spletnega nakupovanja niste najbolj vešči. Našim obiskovalcev je na voljo brezplačna telefonska številka 080 6116, kjer vam bodo naši svetovalci z veseljem pomagali z nasveti ali sprejeli vaše naročilo kar prek telefonske linije. Vašo zasebnost skrbno varujemo in osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Vaša naročila so obdelana hitro, izdelek pa bo v najkrajšem času nepoškodovan prispel do vašega doma. Nudimo vam 15-dnevno garancijo na vaše zadovoljstvo, kar pomeni, da če z izdelkom ne boste zadovoljni, nam ga lahko v roku 15 dni nepoškodovanega in v originalni embalaži vrnete in vrnili vam bomo kupnino.

VIZIJA
Naša prednost je povezava s potrošniki, ki jih prek naših številnih medijev dnevno spoznavamo in imamo tako možnost hitro in uspešno nadgrajevati svojo ponudbo. Naša vizija je zadovoljiti še najbolj zahtevne potrošnike in ustvariti zaupanja vredno podjetje.

Call Now Button