fbpx

Korektor drže! Enostavna rešitev za vašo postavo!

»Ne se tako pukljasto držat, noben te ne bo maral!« vam je gotovo večkrat rekla babica ali mama, ko ste odraščali, pa ste samo odmahnili z roko in si mislili: »Kaj mi težiš!«

A raziskave potrjujejo, da je slaba, nepravilna drža kriva za veliko večino bolečin v vratu in hrbtenici, ki nas spremljajo tudi kot odrasle. Gre za problem, s katerim smo se srečali že praktično vsi.

Pisarniško delo, ure in ure preživete v avtu in na kavču … Priznajmo si, že dolgo je sedenje naš prevladujoč položaj. Naša telesa pa temu niso prilagojena, saj so narejena za veliko več gibanja. Posledica prisiljene sključene drže pa so ponavljajoče se bolečine.

Vas slaba drža dela manj privlačne?

Pukljasta drža pa ni kriva le za bolečine. Raziskave potrjujejo, da ljudi z nepravilno, sključeno držo ocenjujemo kot manj privlačne. Gre za začaran krog, saj nam kritike o slabi drži zbijejo samozavest, zato se še bolj zapremo vase, tako psihološko, kot tudi fizično, kar zadeve še poslabša.

Kot pravi kiropraktorica Dr. Liza Egbogah, slaba drža ni le boleča ampak povzroči da izgledate starejše, nižje in tudi debelejše! Prav tako izgledate precej manj samozavestno kar pa pri privlačnosti igra zelo veliko vlogo.

Kako lahko držo izboljšate in povečate svojo atraktivnost?

Redna vadba in krepitev hrbtnih mišic je prva linija obrambe pred slabo držo.

 

Ampak tudi nekaj ur vadbe na teden ne more popraviti 10 ur slabe drže dnevno! Ključnega pomena je, da izboljšate vsakodnevno držo!

Najbolj enostaven način je uporaba korektorjev drže, ki se nosijo pod oblačili in vaše telo prisilijo v popolno držo. Opora popravi držo ramen, ki je razlog nepravilnega razvijanja celotne hrbtenice. Lepa in pravilna drža je ključnega pomena za zdravo hrbtenico!

Nosite jo lahko ves dan, tako ob sedenju v službi, šoli ali doma pred računalnikom ali televizorjem, kot pri vadbi in drugih aktivnostih, saj je tako neopazna, da je pod oblačili ne bo opazil nihče! Magnetno oporo lahko naročite v naši spletni trgovini tukaj ali pa pokličite na številko 080 61 16. 

Opora je tudi zelo enostavna za uporabo le oblečete jo preko ramen. Priporočamo, da začnete z uporabo uro do dve na dan, po nekaj dneh pa začnete uporabo podaljševati! Sčasoma pa boste držo tako popravili, da je sploh ne boste več potrebovali! Opora je udobna in nemoteča, narejena iz materialov, ki so lahki in dihajo! Primerna je za vse velikosti! Tako boste popravili nepravilno držo, povlekli ramena nazaj, zravnali vrat in odpravili bolečine.

Magnetno oporo lahko naročite v naši spletni trgovini tukaj ali pa pokličite na številko 080 61 16. 

 

———————

Call Now Button
0